Vällingbygården flyttar in i gamla läkarhuset

I augusti flyttade äldreboendet Vällingbygården in i Andersson Companys totalrenoverade fastighet Orderkopian 2, Vällingbys gamla läkarhus. Vällingbygården Stockholm AB hyr 39 lägenheter på fyra våningar, inklusive gemensamma utrymmen som kök, matsal och lokaler för till exempel gymnastik och filmvisning.
– Vällingbygårdens mål är att vara Stockholms stads bästa äldreboende. Renoveringen är helt anpassad efter våra behov och den kvalificerade vård vi erbjuder, med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter, säger Pierrie Eriksson, vd för Vällingbygården Stockholm AB.

Han är mycket nöjd med samarbetet med Andersson Company.
– Det är precis så här man vill att en fastighetsägare ska agera. Vi har upplevt stor lyhördhet och följsamhet från Andersson Company, och har haft jättespännande och bra diskussioner. Visar man bra förståelse för verksamheten mår vi bra som hyresgäster, säger han.

Johan Thorwid, vd för Andersson Companys fastighetsbolag, är stolt över att kunna erbjuda Vällingbygården nya och ändamålsenlig lokaler, centralt i Vällingby och med bra kommunikationer.
– Vi har tillsammans anpassat och utvecklat lokalerna för att på bästa sätt skapa en trygg och inbjudande boendemiljö och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Vällingbygården, säger han.

Läs mer om Vällingbygården på www.vallingbygarden.se.